Zonnepanelen

Wil jij je woning verduurzamen, maar weet je niet goed hoe je dit het beste aanpakt?

  • Geen aanbetaling of voorfinanciering
  • Binnen 6 weken geïnstalleerd
  • Kosteloos annuleren tot dag van installatie
  • Minstens 25 jaar levensduur
  • 100% groen
  • 5-7 jaar terugverdientermijn
Zonnepanelen

Neem contact op

Vul hieronder het formulier in en onze adviseurs nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Zonnepanelen laten plaatsen is de perfecte manier om duurzaam energie op te wekken. Het is een lange termijn investering die zorgt voor een flinke besparing op je energierekening. Natuurlijk hoef je de zonnepanelen niet zelf te plaatsen. Als onafhankelijke adviseur helpen we je graag met het plaatsen van zonnepanelen. Je kunt bij ons ook terecht voor een compleet advies over financiering en subsidies. Benieuwd of dit een investering is voor jou? Neem dan direct contact met ons op!

Waarom je moet investeren in zonnepanelen?

Het is natuurlijk mooi dat je met zonnepanelen groene energie opwekt en bijdraagt aan een beter milieu. Maar wat is nou de reden waarom wij adviseren om zonnepanelen te laten plaatsen? Heel simpel. Het is de investering meer dan waard! Het aanschaffen van zonnepanelen is een makkelijke manier om kosten te besparen op je energierekening. Daarnaast zorgt het direct voor een waardestijging van je woning en krijg je een beter energielabel.

Wist je dat je met zonnepanelen de mogelijkheid hebt om geld te verdienen door middel van een teruglevering aan je stroomnetwerk?

Stap 1 Inventarisatie
Stap 5 Rentekorting

Zonnepanelen laten installeren door professionals

Het is belangrijk om jezelf van te voren goed te informeren en advies te vragen aan een specialist, voordat je besluit te investeren in zonnepanelen. De installatie, het onderhoud, de monitoring en reparatie van je zonnepanelen is bij ons in goede handen. Onze adviseurs beoordelen of je dak geschikt is voor zonnepanelen en kijken ze in je meterkast of hier nog aanpassingen nodig zijn.

De stappen van A tot Zorgeloos verduurzamen van je huis

Elke situatie is anders, daarom zorgen wij altijd voor een op maat gemaakt advies om je huis efficiënt te verduurzamen. In 6 stappen geniet je van lagere lasten en een hoger wooncomfort. Positief Wonen noemen we dat.

Stap 1

Inventarisatiegesprek

Om een duurzaamheidsrapport op te kunnen stelen beginnen we altijd met een inventarisatiegesprek. Hierin bespreken we al je wensen en bekijken we (eventuele) financieringsmogelijkheden. Op deze manier past ons advies perfect bij jouw woning en mogelijkheden.

Stap 1 Inventarisatie
Stap 2 Bezoek

Stap 2

Identificeren van verbeterpunten

Voordat we tot een op maat gemaakt advies komen, plannen we een bezoek in voor een fysieke afspraak op locatie. Tijdens dit bezoek zal onze duurzaamheidsadviseur verschillende verbeterpunten identificeren, zodat hij een beter inzicht heeft van de huidige situatie.

Stap 3

Opstellen van een op maat gemaakt duurzaamheidsrapport

Vervolgens werken we een uitgebreid en op maat gemaakt duurzaamheidsrapport uit. Hiermee weet je precies wat je het beste kunt doen om het hoogste rendement te realiseren. Maar ook wat je terugverdientermijn zal zijn en welke besparing het oplevert.

Stap 3 Bespreking
Stap 4 Installatie

Stap 4

Adviesgesprek

Zodra het duurzaamheidsrapport is uitgewerkt zetten we deze in je Mijn Positief Wonen omgeving. Het rapport nemen we graag met je door in een adviesgesprek. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kunnen we direct het financiële advies bespreken. Zodra alles akkoord is gaan we over tot de uitvoerfase.

Stap 5

Uitvoerfase inclusief begeleiding

In de uitvoerfase beginnen met het uitvoeren van de verbeterpunten en laten we de duurzame oplossingen installeren. Tijdens de uitvoering blijven wij jouw aanspreekpunt en begeleiden wij de installatiewerkzaamheden. Dit is inclusief het aanvragen van de subsidies en terugvragen van de BTW. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Stap 5 Rentekorting
Stap 6 Geniet

Stap 6

Aanvragen van een nieuw EPA Energielabel

Als de uitvoerfase achter de rug is en alle duurzame oplossingen zijn geïnstalleerd verzorgen wij ook een nieuw EPA Energielabel. Lees op onze pagina’s over EPA Labels als wat je moet weten over het belang van je energielabel en de kosten hiervoor.

Begin direct met besparen met zonnepanelen

Schakel Positief Wonen in voor een onafhankelijk advies. Wij zijn geen verkopers van deeloplossingen, maar geven graag een totaaladvies. Ook nemen wij graag het advies en de rompslomp rondom begeleiding, installeren en subsidies voor onze rekening. Ben jij klaar om te besparen?

Zet vandaag nog de stap naar een duurzamere woning! Maak direct gebruik van de voordelen van zonnepanelen. Of het nu gaat over advies, indicatie van het rendement of ondersteuning bij het aanvragen van subsidies. Wij ontzorgen je tijdens dit proces van A tot Z. Bij Positief Wonen geloven wij dat iedereen kan bijdragen aan een duurzamere toekomst. Neem direct contact op en ontdek het plaatsen van zonnepanelen past bij jouw situatie.

Stap 2 Bezoek