Woning Isolatie

Wil jij je woning verduurzamen, maar weet je niet goed hoe je dit het beste aanpakt?

 • Binnen 6 weken gerealiseerd
 • Snelle terugverdientijd
 • Totale ontzorging
 • Onafhankelijk en betrouwbaar
 • 5-7 jaar terugverdientermijn
Vloerisolatie

Neem contact op

Vul hieronder het formulier in en onze adviseurs nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Ben jij klaar om je wooncomfort te verhogen en tegelijkertijd geld te besparen op je energierekening? Kies dan voor woningisolatie. Het isoleren van je woning is een slimme langetermijn investering voor een comfortabeler en duurzamere woning. Als onafhankelijke adviseur helpen we je graag met de verschillende mogelijkheden rond woningisolatie! Benieuwd wat we precies voor jou kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op!

Woning verduurzamen: wat zijn de voordelen?

Het isoleren van je woning kent vele voordelen en draagt bij aan een duurzamere toekomst. Zo draagt het bij aan een betere leefomgeving, een lagere energierekening en een beter milieu. In het kort hebben we alle voordelen voor je op een rij gezet:

 • Verhoging van het wooncomfort
 • Besparing op energie en dus je portemonnee
 • Vermindering van CO2-uitstoot
 • Duurzame investering op lange termijn
 • Verlengt de levensduur van je woning
 • Aanvragen van ISDE-subsidies
 • Bijdrage aan een gezonde leefomgeving
Stap 1 Inventarisatie
Stap 5 Rentekorting

De isolatiemogelijkheden van Positief Wonen

Er zijn verschillende manieren om je woning te isoleren, afhankelijk van de levensduur en het soort woning. Onze adviseurs komen graag bij je langs om te kijken welke isolatiemogelijkheden geschikt zijn voor jouw woonsituatie. Bij Positief Wonen zijn we gespecialiseerd in de volgende isolatiemaatregelen:

De stappen van A tot Zorgeloos verduurzamen van je huis

Elke situatie is anders, daarom zorgen wij altijd voor een op maat gemaakt advies om je huis efficiënt te verduurzamen. In 6 stappen geniet je van lagere lasten en een hoger wooncomfort. Positief Wonen noemen we dat.

Stap 1

Inventarisatiegesprek

Om een duurzaamheidsrapport op te kunnen stelen beginnen we altijd met een inventarisatiegesprek. Hierin bespreken we al je wensen en bekijken we (eventuele) financieringsmogelijkheden. Op deze manier past ons advies perfect bij jouw woning en mogelijkheden.

Stap 1 Inventarisatie
Stap 2 Bezoek

Stap 2

Identificeren van verbeterpunten

Voordat we tot een op maat gemaakt advies komen, plannen we een bezoek in voor een fysieke afspraak op locatie. Tijdens dit bezoek zal onze duurzaamheidsadviseur verschillende verbeterpunten identificeren, zodat hij een beter inzicht heeft van de huidige situatie.

Stap 3

Opstellen van een op maat gemaakt duurzaamheidsrapport

Vervolgens werken we een uitgebreid en op maat gemaakt duurzaamheidsrapport uit. Hiermee weet je precies wat je het beste kunt doen om het hoogste rendement te realiseren. Maar ook wat je terugverdientermijn zal zijn en welke besparing het oplevert.

Stap 3 Bespreking
Stap 4 Installatie

Stap 4

Adviesgesprek

Zodra het duurzaamheidsrapport is uitgewerkt zetten we deze in je Mijn Positief Wonen omgeving. Het rapport nemen we graag met je door in een adviesgesprek. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kunnen we direct het financiële advies bespreken. Zodra alles akkoord is gaan we over tot de uitvoerfase.

Stap 5

Uitvoerfase inclusief begeleiding

In de uitvoerfase beginnen met het uitvoeren van de verbeterpunten en laten we de duurzame oplossingen installeren. Tijdens de uitvoering blijven wij jouw aanspreekpunt en begeleiden wij de installatiewerkzaamheden. Dit is inclusief het aanvragen van de subsidies en terugvragen van de BTW. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Stap 5 Rentekorting
Stap 6 Geniet

Stap 6

Aanvragen van een nieuw EPA Energielabel

Als de uitvoerfase achter de rug is en alle duurzame oplossingen zijn geïnstalleerd verzorgen wij ook een nieuw EPA Energielabel. Lees op onze pagina’s over EPA Labels als wat je moet weten over het belang van je energielabel en de kosten hiervoor.

Start direct met het isoleren van je woning

Schakel Positief Wonen in voor een onafhankelijk advies. Wij zijn geen verkopers van deeloplossingen, maar geven graag een totaaladvies. Ook nemen wij graag het advies en de rompslomp rondom begeleiding, uitvoer en subsidies voor onze rekening. Ben jij klaar om te besparen?

Zet vandaag nog de stap naar een duurzamere woning! Van het identificeren van verbeterpunten tot een compleet advies over financiering en subsidies. We zijn onafhankelijke duurzaamheid adviseurs en ontzorgen je van A tot Z. Bij Positief Wonen geloven wij dat iedereen kan bijdragen aan een duurzamere toekomst. Neem direct contact op en ontdek hoe je je woning kunt verduurzamen.

Stap 2 Bezoek