Verbetercheck

  • Tool van Rijksoverheid
  • Geeft globaal beeld
  • Handige kennisbank

Dat kan ik toch zelf ook wel..?

We kunnen ons goed voorstellen dat je dat denkt… Er is namelijk zoveel informatie te vinden over verduurzamen. Maar vergis je niet, want voor je het weet zie je door de bomen het bos niet meer. Juist daar helpt Positief Wonen je als gids in het woud.

Toch alvast een beetje weten hoe je een positieve bijdrage kunt leveren aan het milieu, meer wooncomfort krijgt en kunt besparen op je maandlasten?
Maak dan kennis met de verbetercheck.

Wil je weten wat er globaal allemaal kost en oplevert, en bijvoorbeeld hoeveel subsidie je kunt krijgen? Klik dan hier op de link naar Verbeterjehuis.nl, van de Rijksoverheid. Je vind hier na het invullen van slechts een paar vragen een globaal overzicht van de mogelijkheden, gebaseert op generieke gegevens. De volgende zaken zijn handig om bij de hand te hebben:

  • Bouwjaar en oppervlak van je huis
  • Je energieverbruik (bijvoorbeeld de jaarafrekening van het energiebedrijf)
  • Informatie over de isolatie van je huis (bijvoorbeeld energielabel of bouwkundige keuring)
  • Eventueel een meetlat of meetlint en een aansteker, om de dikte van de isolatie te meten

..Of liever een afspraak met onze duurzaamheidsadviseur?

De verbetercheck heeft namelijk geen ogen en gevoel. Onze Duurzaamheidscoches wel!.
Je weet dan na een gedegen opname precies wat er in jou huis allemaal mogelijk is, wat je gaat besparen, wat het kost en welke subsidies je erbij helpen. Dit wordt in een overzichtelijk rapport aan je gepresenteerd, voorzien van scherpe offertes van betrouwbare installatiepartners.
Klik hier voor meer info.

De voordelen van verduurzamen met Positief Wonen

Onze unieke werkwijze levert altijd betere duurzaamheidsresultaten

Direct lagere maandlasten

Energiebesparende maatregelen, zoals het isoleren van de woning, zorgen ervoor dat je klant minder energie verbruikt. Hierdoor wordt de energierekening maandelijks een stuk lager.

Wooncomfort

Goede isolatie zorgt voor een prettig comfortabel huis. Je profiteert in de zomer van een koel huis en in de winter juist van de warmte. Een woning met goede vloerisolatie is heel comfortabel tegen koude voeten!

Ontwikkeling woningwaarde

Door je huis te laten isoleren, krijgt je huis een beter energielabel. Uit onderzoek blijkt dat woningen met een energielabel A, B of C voor een hogere prijs worden verkocht dan woningen met een energielabel D.

Courantere woning

Verduurzaming verbetert ook de verkoopbaarheid van de woning. Een goed geïsoleerde woning is sneller en makkelijker te verkopen en dat is een geruststellende gedachte.

Veel subsidies en leningen

Er zijn veel verschillende leningen en subsidies beschikbaar. Bovendien kun je tot 106% van de woningwaarde lenen binnen een hypotheek met of zonder NHG.

Actieve bijdrage aan beter milieu

Bij het gebruik van energie komt er CO2 vrij, wat het broeikaseffect versterkt. Door energiebesparende maatregelen in een woning wordt de CO2-uitstoot verlaagd en verbeter je het klimaat.

Onafhankelijk advies

Jij of je adviseur schakelt ons in om onafhankelijk een duurzaamheidsrapport te maken. We zijn dus geen verkopers van deeloplossingen, maar geven een totaaladvies en zoeken daar de beste installatiepartners tegen de scherpste prijs bij.

Totaal ontzorgd

We nemen naast het advies ook de rompslomp rondom begeleiden, installeren en subsidies voor onze rekening. We blijven je enige aanspreekpunt gedurende het hele proces.

Garanties en zekerheid

Je bespaart minimaal 50 euro per maand op je energielasten, gaat een positieve bijdrage aan het milieu leveren en je woonplezier verhoogt. Zo niet, hoef je ons ook niet te betalen!

Bespaar en draag bij aan een duurzame wereld

Doe nu mee!

Contact met Positief Wonen

Ik ben Ilona. Grote kans dat je mij aan de lijn krijgt…

Volg ons op social media

Of stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Privacybeleid*