Partner worden?

Voor een financieel adviseur, makelaar, installateur of installatie bedrijf zijn er veel voordelen om samen te werken met Positief Wonen! Door de samenwerking met Positief Wonen ontstaat er een win-win situatie.

Graag gaan wij met je in gesprek om alles duidelijk uit te leggen en de kenmerken en voordelen toe te lichten. Kunnen we elkaar meerwaarde bieden, delen we waarden en normen, is er voldoende affiniteit en vertrouwen? Dan is een succesvolle samenwerking een reële optie. Graag komen wij bij je op bezoek of je bent van harte welkom bij ons op kantoor om elkaar beter te leren kennen en te onderzoeken of een samenwerking wenselijk is.

Hieronder vindt je in het kort de belangrijkste kenmerken en voordelen van een eventuele de samenwerking met Positief Wonen:

Financieel adviseur:

– De maandlasten van jouw relaties dalen aanzienlijk hoewel de hypotheeklast iets stijgt. Door de woning te verduurzamen is de besparing op de energielasten veel groter dan de stijging van de hypotheeklast.

– Je onderscheidt je van jouw concurrenten en krijgt op deze manier nog meer referenties.

– Wij zijn een verlengstuk van jouw advies. Jij, als financieel adviseur, blijft in control. Je hoeft niets te verkopen en blijft bij jouw kerntaak: klanten oprecht helpen met je advies! Je weet precies wat de status is en het kost je geen extra tijd of energie.

Installateur of installatiebedrijf:

– Je bespaart veel geld en tijd, omdat bijna elke offerte omgezet wordt naar een definitieve opdracht.

– Doe waar je goed in bent en positieve energie van krijgt, namelijk goed en mooi werk leveren bij de consument. Weg met al die dure marketing, offertes maken die niet doorgaan en de rompslomp en frustratie als consumenten niet op tijd of helemaal niet betalen.

– Je hebt namelijk geen incasso-risico, omdat wij dit voor onze rekening nemen. Je hoeft dus nooit achter jouw geld aan. Wij incasseren bij de consument en jij stuurt je rekening naar Positief Wonen. Wij betalen deze binnen de afgesproken betalingstermijn.

– Afhankelijk van jouw groeiambitie kunnen wij u je het aantal opdrachten geven dat je nodig hebt om je doelstellingen te realiseren. Wij kunnen de kraan laten druppelen of geheel open zetten.

Makelaar:

– Je regelt op een snelle en eenvoudige wijze het benodigd energielabel voor jouw relatie om de woning te kunnen verkopen.

– Eenvoudige procedure, snelle reactie en deskundige EPA-adviseurs.

– Marktconforme prijzen voor het energielabel.

Uiteraard zijn er nog meer kenmerken en voordelen van een samenwerking met Positief Wonen. Zoals eerder aangegeven willen wij graag met je in gesprek. !

Maak nu meteen een afspraak met Positief Wonen!