Over Positief Wonen

cropped-Positief-Wonen_favicon.png

Voordelen Positief Wonen

Totale ontzorging

Transparant

Eenvoudig aanvragen

Deskundig advies

Betrouwbare partners

Eén aanspreekpunt

Positief Wonen is in 2020 ontstaan vanuit de overtuiging dat we iets moeten doen om klimaatverandering tegen te gaan en omdat wij in onze dagelijkse praktijk de behoefte zagen groeien aan een totaaladvies voor het verduurzamen van de woning. 

De verduurzaming van woningen kan een belangrijke rol spelen in het afremmen van klimaatverandering en hoewel de mogelijkheden tot verduurzaming steeds meer bekendheid krijgen, merken we ook dat het voor woningeigenaren een uitdaging is om de juiste oplossing voor hun woning te vinden.

Dat is niet vreemd: je hebt hier immers specifieke technische kennis en organisatorische vaardigheden voor nodig. Om nog maar te zwijgen over de hoeveelheid tijd het kost om alles goed uit te zoeken. Het ontbreekt aan duidelijkheid en transparantie. Als woningeigenaar zie je soms door de bomen het bos niet meer. Terwijl het heel overzichtelijk kan zijn!

Positief Wonen brengt die duidelijkheid wel! Dit doen wij door allereerst goed te luisteren naar jouw wensen en te inventariseren welk rendement je kunt behalen met het verduurzamen van jouw huis. Wij adviseren de oplossing die hier het beste bij past. Soms zijn dit heel eenvoudige aanpassingen en soms zijn er grotere of ingrijpende maatregelen nodig. Door deze kleine en grote aanpassingen met elkaar te combineren, komen we samen met elkaar tot een passende oplossing.

Waarom Positief Wonen?

1. Wij zijn laagdrempelig, zodat we zo veel mogelijk mensen kunnen helpen.

2. Onze werkwijze is uniek en echt van meerwaarde. Wij zijn inventief, creatief en bereid om dat stapje extra te zetten.

3. Je krijgt van ons een totaaladvies en geen verkoopgesprek. Jouw belangen, wensen en situatie zijn leidend voor ons advies.

4. Het beschikbare budget om te verduurzamen wordt optimaal gebruikt om voor jouw het maximale rendement te halen.

5. We begeleiden de gewenste installaties en werkzaamheden (één aanspreekpunt).

6. Wij regelen ook je BTW teruggave en subsidie voor je als dat van toepassing.

7. Omdat wij samenwerken met door ons geselecteerde installatiebedrijven kunnen wij kwaliteit waarborgen en hanteren wij zeer concurrerende prijzen.

8. Maar we kunnen ook een nieuw energielabel voor je regelen.

9. Je wordt dus volledig ontzorgd! Positief Wonen wilt dat je tevreden bent en blijft!

Het team dat jou verder helpt

Om jou die integrale oplossing te kunnen bieden, is het belangrijk dat wij over de juiste kennis en vaardigheden beschikken. Onze directie en duurzaamheidsadviseurs hebben dan ook allen hun sporen in de bedrijfswereld verdiend en samen beschikken we over ruime ervaring in verschillende branches. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan kennis van de installatietechniek, de makelaardij, de financiële dienstverlening en projectmanagement. Juist die bundeling van krachten maakt ons sterk en zorgt ervoor dat je altijd een passend advies krijgt.
Duurzaamheidsadviseur worden?

Heb jij affiniteit met het milieu en wil je graag bijdragen aan een beter klimaat? Maar ben je óók praktisch ingesteld en kun je het overzicht bewaren?
Dan is er misschien plek voor jou in ons team!

Chris Emans

Chris Emans

Algemeen directeur en hoofd opleidingen

“Ik zorg ervoor dat onze duurzaamheidsadviseurs altijd goed beslagen ten ijs komen.”

Bjorge Jansen

Bjorge Janssen

Hoofd kwaliteit en duurzaamheidsadviseur

“Als eindverantwoordelijke voor onze duurzaamheidsadviezen houd ik graag een vinger aan de pols”

Devon Geurden

Devon Geurden

Duurzaamheidsadviseur

“Ik wil mensen graag enthousiast maken om hun huis te verduurzamen, en ze laten zien dat verduurzamen heel veel kan opleveren.”

Kevin van Dongen

Kevin van Dongen

Duurzaamheidsadviseur en medewerker binnendienst
“Samen met de klant de perfecte oplossing vinden is wat mij drijft. Daar krijg ik positieve energie van.”

Kevin van Kelsdonk

Kevin van Kilsdonk

Directeur
“Dat onze relaties tevreden zijn is voor mij niet genoeg, ik wil meer doen dan ze van mij verwachten.”

Lennart Veldhuijzen

Lennart Veldhuijzen

Directeur
“Ik wil mensen graag enthousiast maken om hun huis te verduurzamen, en ze laten zien dat verduurzamen heel veel kan opleveren.”

Wil je ook bij ons komen werken?