CV ketel

Cv ketel

Laat je een kapotte ketel repareren of vervangen?

  • Lagere maandlasten door lager stroom- en gasverbruik
  • stijging wooncomfort en woningwaarde
  • HR ketel met hybride warmtepomp halveert je gasgebruik en 700 kilo C02

Onafhankelijk advies

Jij of je adviseur schakelt ons in om onafhankelijk een duurzaamheidsrapport te maken. We zijn dus geen verkopers van deeloplossingen, maar geven een totaaladvies en zoeken daar de beste installatiepartners tegen de scherpste prijs bij.

Totaal ontzorgd

We nemen naast het advies ook de rompslomp rondom begeleiden, installeren en subsidies voor onze rekening. We blijven je enige aanspreekpunt gedurende het hele proces.

Garanties en zekerheid

Je bespaart minimaal 50 euro per maand op je energielasten, gaat een positieve bijdrage aan het milieu leveren en je woonplezier verhoogt. Zo niet, hoef je ons ook niet te betalen!

Is een CV ketel goed te combineren?

Wat is de levensduur van een CV-ketel?

De levensduur van een CV-ketel is 12-15 jaar. Hierna dient de ketel vervangen te worden. Als je hier te lang mee wacht, kunnen er door slijtage lekkages ontstaan. Hierbij kan koolmonoxide vrijkomen wat erg gevaarlijk is voor de gezondheid. Wacht dus niet te lang.

Ga je voor een nieuwe cv-ketel, dan kies je natuurlijk een zuinige hr-ketel. Het liefst combineer je die met een slimme thermostaat. Als je huis voldoende geïsoleerd is, kun je er ook een hybride warmtepomp aan koppelen. Daarmee bespaar je flink op je gasverbruik. Voor (zeer) goed geïsoleerde huizen buiten de bebouwde kom is een volledige warmtepomp een goede keuze.

Combineren met zonneboiler of warmtepomp

Is een volledige elektrische warmtepomp nog een brug te ver? Je kunt een nieuwe hr-ketel ook combineren met een zonneboiler of een hybride warmtepomp. Een hybride warmtepomp is een kleine warmtepomp mét een hr-ketel op gas voor de koudere dagen. Hiermee vervang je een deel van je gasverbruik door duurzame energie. Je kunt subsidie krijgen als je een zonneboiler of warmtepomp neemt.

Laat onze duurzaamheidsadviseurs je alles vertellen over de mogelijkheden!

Bespaar en draag bij aan een duurzame wereld

Doe nu mee!

Contact met Positief Wonen

Ik ben Ilona. Grote kans dat je mij aan de lijn krijgt…

Volg ons op social media

Of stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Privacybeleid*