Zonnepanelen

Zonnepanelen

De zon stuurt een oneindige hoeveelheid gratis energie naar ons

  • Lagere maandlasten ( gem. € 650 per jaar) door lager stroom- en gasverbruik
  • stijging wooncomfort en woningwaarde, beter energielabel
  • Minstens 25 jaar levensduur, 100% groen, 5-7 jaar terugverdientermijn

Onafhankelijk advies

Jij of je adviseur schakelt ons in om onafhankelijk een duurzaamheidsrapport te maken. We zijn dus geen verkopers van deeloplossingen, maar geven een totaaladvies en zoeken daar de beste installatiepartners tegen de scherpste prijs bij.

Totaal ontzorgd

We nemen naast het advies ook de rompslomp rondom begeleiden, installeren en subsidies voor onze rekening. We blijven je enige aanspreekpunt gedurende het hele proces.

Garanties en zekerheid

Je bespaart minimaal 50 euro per maand op je energielasten, gaat een positieve bijdrage aan het milieu leveren en je woonplezier verhoogt. Zo niet, hoef je ons ook niet te betalen!

Besparen met Zonnepanelen

Veel energie besparen en tegelijkertijd een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Dan zijn zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit een goede oplossing.

Het rendement van een zonlichtsysteem is vele malen hoger dan de rente van spaarrekening en u bent niet meer afhankelijk van stijgende energieprijzen. Wij adviseren u graag over het aantal panelen dat nodig is om uw gehele woning te voorzien van duurzame elektriciteit en berekenen hoeveel u kunt besparen op de energierekening

Werking zonnepanelen

Een PV-systeem bestaat uit zonnepanelen, een omvormer en elektriciteitskabels. Het principe is heel simpel: het zonnepaneel bevat zonnecellen die uit twee lagen silicium bestaan die zonlicht omzetten naar elektriciteit. Zonnepanelen hebben geen bewegende delen en gaan daarom minstens 25 jaar mee!

Energie besparen

Hoeveel energie u kunt besparen met zonnepanelen hangt af van verschillende factoren, zoals de plaatsing, de hoeveelheid zonnestraling en het rendement van de zonnepanelen.

De installatie, het onderhoud, de monitoring en reparatie van uw zonnepanelen is bij ons in goede handen. Neem voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op. Onze adviseurs beoordelen of uw dak geschikt is, welke dakdoorvoeren nodig zijn, of uw meterkast aanpassing nodig heeft, waar de omvormer het beste kan komen enz.

Bespaar en draag bij aan een duurzame wereld

Doe nu mee!

Contact met Positief Wonen

Ik ben Ilona. Grote kans dat je mij aan de lijn krijgt…

Volg ons op social media

Of stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Privacybeleid*