Zonneboiler

Zonneboiler

Met een zonneboiler maak je duurzaam warm water.

  • Lagere maandlasten ( gem. € 175 per jaar) door lager gas- en stroomverbruik
  • stijging wooncomfort en woningwaarde, beter energielabel
  • Gemiddeld 20 jaar levensduur, valt in de subsidieregeling

Onafhankelijk advies

Jij of je adviseur schakelt ons in om onafhankelijk een duurzaamheidsrapport te maken. We zijn dus geen verkopers van deeloplossingen, maar geven een totaaladvies en zoeken daar de beste installatiepartners tegen de scherpste prijs bij.

Totaal ontzorgd

We nemen naast het advies ook de rompslomp rondom begeleiden, installeren en subsidies voor onze rekening. We blijven je enige aanspreekpunt gedurende het hele proces.

Garanties en zekerheid

Je bespaart minimaal 50 euro per maand op je energielasten, gaat een positieve bijdrage aan het milieu leveren en je woonplezier verhoogt. Zo niet, hoef je ons ook niet te betalen!

ZONNEBOILER VOOR DUURZAAM VERWARMD WATER

Wil je geld besparen op je energierekening? Denk dan eens aan een zonneboiler voor de verwarming en warmwatervoorziening van je woning.

Een zonneboiler werkt samen met zonnecollectoren die op het dak van je woning worden geplaatst. In het voorraadvat wordt het door zonne-energie verwarmde water bewaard. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden voor jou situatie, onze duurzaamheidsadviseur vertelt je er graag meer over.

Soorten zonneboilers

Er zijn verschillende typen zonneboilers op de markt. Je hebt de keuze uit drie verschillende soorten boilers: de cv, de standaard en de compacte versie. De verschillen zitten vooral in de inhoud van de boiler. Als je met zonnewarmte niet alleen tapwater wilt opwarmen maar ook je woning, dan is een zonneboilercombi het enige geschikte toestel.

Besparing

Je kunt maar liefst tot 50% besparen op de energiekosten voor warm water met een zonneboilersysteem. Verder bent je niet afhankelijk van de beschikbaarheid van fossiele brandstoffen, het zonlicht raakt immers nooit op. Daarnaast worden flinke hoeveelheden CO2-uitstoot voorkomen.

Advies en installatie

Welk type zonneboiler de juiste is voor je hangt onder meer af van je wensen op het gebied van warm water, de grootte van je huishouden en de beschikbare ruimte voor het voorraadvat. Onze duurzaamheidsadviseur weet precies welk type geschikt is voor jou situatie. Zij schatten bijvoorbeeld de ideale hellingshoek in tov de zon, waardoor het hoogste rendement wordt behaald.

Bespaar en draag bij aan een duurzame wereld

Doe nu mee!

Contact met Positief Wonen

Ik ben Ilona. Grote kans dat je mij aan de lijn krijgt…

Volg ons op social media

Of stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Privacybeleid*