Vloerisolatie

Vloerisolatie

Warme voeten met 4 graden hogere vloer temperatuur

  • rendement van vloerisolatie kun je vergelijken met een spaarrente van 7%
  • Je verhoogt je wooncomfort en woningwaarde tegelijk
  • Je bespaart gemiddeld 250 euro per jaar en 600 kilo Co2

Onafhankelijk advies

Jij of je adviseur schakelt ons in om onafhankelijk een duurzaamheidsrapport te maken. We zijn dus geen verkopers van deeloplossingen, maar geven een totaaladvies en zoeken daar de beste installatiepartners tegen de scherpste prijs bij.

Totaal ontzorgd

We nemen naast het advies ook de rompslomp rondom begeleiden, installeren en subsidies voor onze rekening. We blijven je enige aanspreekpunt gedurende het hele proces.

Garanties en zekerheid

Je bespaart minimaal 50 euro per maand op je energielasten, gaat een positieve bijdrage aan het milieu leveren en je woonplezier verhoogt. Zo niet, hoef je ons ook niet te betalen!

Vaak binnen een dag aangebracht

Het isoleren van de vloer lost veel problemen op. Een vochtige kruipruimte? Een koude vloer? Tocht in huis? Vloerisolatie is het antwoord.

Woningen van voor 1982 hebben meestal een vloer die nog niet geïsoleerd is. Is uw woning jonger dan 1982? Dan is uw vloer hoogstwaarschijnlijk al geïsoleerd tijdens de bouw.

Vloerisolatie wordt binnen een dag aangebracht door onze isolatiespecialisten. Via het kruipluik gaan zij onder de vloer waar het isolatiemateriaal wordt aangebracht tegen de onderkant van de vloer. In de meeste gevallen is dit een isolatieschuim (Elastospray), een isolatiefolie (PIF) of minerale wol (Naturoll.pdf).

Voordelen van vloerisolatie

Het isoleren van uw kruipruimte brengt veel voordelen met zich mee. Als u uw vloer laat isoleren bent u verzekerd van de volgende voordelen van vloerisolatie:

  • Geen optrekkend vocht meer vanuit de kruipruimte in uw woning.
  • Geen koude vloer meer. Met vloerisolatie maak je een duidelijke scheiding tussen de koude kruipruimte en uw warme woning. Kou kan dus niet meer vanuit de kruipruimte omhoog trekken.
  • Snelle terugverdientijd. Gemiddeld is vloerisolatie in 6 jaar terugverdiend.
  • Relatief lage investering gezien de besparing per jaar.
  • Verhoogt de waarde van uw woning. Vloerisolatie zorgt voor een beter energielabel, omdat je woning duurzamer en energiezuiniger is.

Bespaar en draag bij aan een duurzame wereld

Doe nu mee!

Contact met Positief Wonen

Ik ben Ilona. Grote kans dat je mij aan de lijn krijgt…

Volg ons op social media

Of stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Privacybeleid*