Isolatieglas

Isolatieglas

Minder kou door je ramen? Vervang enkel en dubbel glas door HR++ of triple glas

  • rendement van isolatieglas kun je vergelijken met een spaarrente van 6%
  • Je verhoogt je wooncomfort en woningwaarde tegelijk
  • Je bespaart gemiddeld 150-380 euro per jaar en 400 kilo Co2

Onafhankelijk advies

Jij of je adviseur schakelt ons in om onafhankelijk een duurzaamheidsrapport te maken. We zijn dus geen verkopers van deeloplossingen, maar geven een totaaladvies en zoeken daar de beste installatiepartners tegen de scherpste prijs bij.

Totaal ontzorgd

We nemen naast het advies ook de rompslomp rondom begeleiden, installeren en subsidies voor onze rekening. We blijven je enige aanspreekpunt gedurende het hele proces.

Garanties en zekerheid

Je bespaart minimaal 50 euro per maand op je energielasten, gaat een positieve bijdrage aan het milieu leveren en je woonplezier verhoogt. Zo niet, hoef je ons ook niet te betalen!

Triple glas in nieuwe, isolerende kozijnen

HR++ en triple glas… wat betekent het eigenlijk?

Het woord zegt het al: enkel glas bestaat uit 1 laag glas en isoleert niet, dubbel glas bestaat uit 2 lagen en isoleert matig. HR++ is dubbel glas met een coating en een isolerend gas tussen de platen, waardoor het heel goed isoleert. Triple glas bestaat uit 3 glasplaten met een coating en isolerend gas waardoor het super goed isoleert. Een vrij onbekende glassoort is vacuümglas: dubbel glas dat supergoed isoleert.

Ben je van plan om ook je kozijnen te vervangen? Kijk dan naar triple glas. Voor een hele hoekwoning kosten nieuwe, isolerende kozijnen met HR++ glas zo’n € 11.000. Met triple glas in die nieuwe isolerende kozijnen ben je ongeveer 15 procent duurder uit. Voor een hoekwoning komt dat neer op zo’n € 1.600 extra, dat is zonder subsidie. Maar mét subsidie ben je nauwelijks duurder uit, doordat de subsidie voor triple glas in nieuwe kozijnen ongeveer 3 keer zo hoog is als voor HR++ glas.

Laat onze duurzaamheidsadviseur je de verschillen uitleggen tijdens het opnamegesprek.

Bespaar en draag bij aan een duurzame wereld

Doe nu mee!

Contact met Positief Wonen

Ik ben Dennis. Grote kans dat je mij aan de lijn krijgt…

Volg ons op social media

Of stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Privacybeleid*