Dakisolatie

Dakisolatie

Een warmer huis en toch een lagere energierekening..

  • rendement van dakisolatie kun je vergelijken met een spaarrente van 8%
  • Je verhoogt je wooncomfort en woningwaarde tegelijk
  • Je bespaart gemiddeld 750 euro per jaar (10-15%)

Onafhankelijk advies

Jij of je adviseur schakelt ons in om onafhankelijk een duurzaamheidsrapport te maken. We zijn dus geen verkopers van deeloplossingen, maar geven een totaaladvies en zoeken daar de beste installatiepartners tegen de scherpste prijs bij.

Totaal ontzorgd

We nemen naast het advies ook de rompslomp rondom begeleiden, installeren en subsidies voor onze rekening. We blijven je enige aanspreekpunt gedurende het hele proces.

Garanties en zekerheid

Je bespaart minimaal 50 euro per maand op je energielasten, gaat een positieve bijdrage aan het milieu leveren en je woonplezier verhoogt. Zo niet, hoef je ons ook niet te betalen!

Een dak zonder isolatie is één van de grootste energieverspillers in huis

Met goede dakisolatie bespaart u jaarlijks honderden euro’s aan stookkosten en woont u bovendien comfortabeler.

Hoewel meer dan 80 procent van de woningen al een geïsoleerd dak heeft, zijn de meeste van deze daken matig of slecht geïsoleerd. Bij dit soort matig geïsoleerde daken gaat liefst een derde van de warmte in uw woning verloren via het dak. Dat zorgt voor hoge stookkosten, zeker als u de ruimte onder het dak verwarmt. Bijvoorbeeld bij een slaapkamer op zolder of een plat dak van een aanbouw.

Voordelen dakisolatie

  • Meer wooncomfort. Er zullen minder temperatuurschommelingen in huis zijn, waardoor de temperatuur in huis aangenamer én regelmatiger is. Dat betekent dat het in de winter warm blijft maar in de zomer juist koel.
  • Lagere energierekening. Dankzij een goede dakisolatie bespaart u flink op de energiefactuur. Er lekt namelijk minder warmte weg, waardoor u minder hard hoeft te stoken om een aangename temperatuur in huis te realiseren.
  • Minder geluidsoverlast. Dakisolatie draagt sterk bij aan het verminderen van geluidsoverlast van buiten, bijvoorbeeld van vliegtuigen, lawaaiige buren of verkeer op straat.
  • Waardestijging van uw woning. Goede dakisolatie zorgt ervoor dat uw huis meer waard wordt. Eventuele kopers zullen het waarderen dat de energierekening lager is en daardoor meer willen investeren in de koop. Ook draagt dakisolatie bij aan een aanzienlijk beter energielabel voor uw woning, waardoor de woningwaarde stijgt.
  • Geen schimmels en ongedierte meer. Het verbeterde leefklimaat zorgt ervoor dat schimmels en ander ongedierte haast geen kans meer krijgt.

Bespaar en draag bij aan een duurzame wereld

Doe nu mee!

Contact met Positief Wonen

Ik ben Kirsten. Grote kans dat je mij aan de lijn krijgt…

Volg ons op social media

Of stel hier je vraag

Privacybeleid*