Net dat stapje extra. Dat zit in onze genen!

Over Positief Wonen

Positief Wonen is in 2020 ontstaan vanuit de overtuiging dat we iets moeten doen om klimaatverandering tegen te gaan. Vanuit onze roots in financiele dienstverlening zien we de behoefte aan totaaladvies voor het verduurzamen van de woning ontstaan, dus was de conclusie snel getrokken. Positief Wonen is een feit!

De verduurzaming van woningen is de belangrijkste stap in het afremmen van klimaatverandering en hoewel de mogelijkheden tot verduurzaming steeds meer bekendheid krijgen, merken we ook dat het voor woningeigenaren een uitdaging is om de juiste oplossing voor hun woning te vinden.

Op zich logisch: je hebt hier immers specifieke technische kennis en organisatorische vaardigheden voor nodig. Om nog maar te zwijgen over de hoeveelheid tijd het kost om alles goed uit te zoeken. Het ontbreekt aan duidelijkheid en transparantie. Als woningeigenaar zie je soms door de bomen het bos niet meer. Terwijl het heel overzichtelijk kan zijn!

Positief Wonen brengt die duidelijkheid wel! Dit doen wij door allereerst goed te luisteren naar jouw wensen en te inventariseren welk rendement je kunt behalen met het verduurzamen van jouw huis. Wij adviseren de oplossing die hier het beste bij past. Soms zijn dit heel eenvoudige aanpassingen en soms zijn er grotere of ingrijpende maatregelen nodig. Door deze kleine en grote aanpassingen met elkaar te combineren, komen we samen met elkaar tot een passende oplossing. Zonder je portemonnee uit het oog te verliezen!

Het team dat jou verder helpt

Om jou die integrale oplossing te kunnen bieden, is het belangrijk dat wij over de juiste kennis en vaardigheden beschikken. Onze directie en duurzaamheidsadviseurs hebben dan ook allen hun sporen in de bedrijfswereld verdiend en samen beschikken we over ruime ervaring in verschillende branches. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan kennis van de installatietechniek, de makelaardij, de financiële dienstverlening en projectmanagement. Juist die bundeling van krachten maakt ons sterk en zorgt ervoor dat je altijd een passend advies krijgt

Chris Emans

Chris Emans

Partner/Directeur
Rob Jansen

Rob Jansen

Partner/Commercie
Bjorge Janssen

Bjorge Janssen

Partner/Hoofd Duurzaamheid
Kirsten van der Kolk

Kirsten van der Kolk

Office Manager

Wil jij ook werken bij de positiefste club van Nederland?

Heb jij affiniteit met het milieu en wil je graag bijdragen aan een beter klimaat? Maar ben je óók praktisch ingesteld en kun je het overzicht bewaren? Dan is er altijd plek voor jou in ons team!

Positief Wonen groeit!

Wij zijn ambitieus en willen zoveel mogelijk woningeigenaren helpen bij het verduurzamen van hun woning, daarom zoeken wij:

(aankomend) duurzaamheidsadviseurs

Denk je dat jij het in je hebt om onafhankelijk advies te geven en/of projecten van A tot Z te begeleiden? Je krijgt van ons een gedegen opleiding. Na het afleggen van een succesvol examen, kun je bij ons in dienst komen als duurzaamheidsadviseur. Dit is een geweldige mooie baan met veel afwisseling, voldoende uitdaging, carrièremogelijkheden en een prima salaris. Overweeg jij een carrière switch of durf jij de uitdaging aan? Wil je daarnaast in een leuk team werken? Neem dan direct contact met ons op.

(aankomend) EPA Labeladviseurs

EPA adviseur geef je geen duurzaamheid advies maar neemt wel de woning op om daarna een energie label te maken van desbetreffende woning. Hiervoor heb je software e.d. tot je beschikking.
Mocht je echter nog niet het benodigde diploma hebben maar overweegt je wel de opleiding te gaan doen, neem dan contact met ons op. Ook in deze situatie kunnen wij met je meedenken en waarschijnlijk tot een (opleiding) traject komen waarbij je na de opleiding en het diploma bij ons in loondienst kan komen.
Dit is een goed betaalde en uitdagende baan waar u zich ook kan blijven door ontwikkelen. Deze opleiding kan naast je huidige baan gevolgd worden. Dus ook als je een carriere switch overweegt is dit een heel interessante optie. Meer weten?

Zelfstandig Duurzaamheids Coaches (Franchise)

Ben je zelfstandig financieel adviseur of sta je op het punt voor je zelf te beginnen en zie je duurzaamheid als commerciele kapstok helemaal zitten? En ben je in bezit van je diploma hypotheekadviseur maar beschik je nog niet over een eigen AFM vergunning? Dan is franchisenemer bij Positief Wonen zeker iets voor jou!

Je word door ons volledig ontzorgt op organsatorich- en marketingvlak. Je krijgt voldoende leads om duurzaamheidsgesprekken te voeren met jou potentiele en bestaande klanten. Een gedegen opleiding rondom verduurzaming hoort bij het traject. Toegang tot alle aanbieders, dossierverwerking, hypotheek- CRM en unieke verduurzamingssoftware, nazorg en een prachtig verdienmodel naast je hypotheekomzet? We helpen je graag verder. Meer info?