Net dat stapje extra. Dat zit in onze genen!

Over Positief Wonen

Positief Wonen is in 2020 ontstaan vanuit de overtuiging dat we iets moeten doen om klimaatverandering tegen te gaan. Vanuit onze roots in financiele dienstverlening zien we de behoefte aan totaaladvies voor het verduurzamen van de woning ontstaan, dus was de conclusie snel getrokken. Positief Wonen is een feit!

De verduurzaming van woningen is de belangrijkste stap in het afremmen van klimaatverandering en hoewel de mogelijkheden tot verduurzaming steeds meer bekendheid krijgen, merken we ook dat het voor woningeigenaren een uitdaging is om de juiste oplossing voor hun woning te vinden.

Op zich logisch: je hebt hier immers specifieke technische kennis en organisatorische vaardigheden voor nodig. Om nog maar te zwijgen over de hoeveelheid tijd het kost om alles goed uit te zoeken. Het ontbreekt aan duidelijkheid en transparantie. Als woningeigenaar zie je soms door de bomen het bos niet meer. Terwijl het heel overzichtelijk kan zijn!

Positief Wonen brengt die duidelijkheid wel! Dit doen wij door allereerst goed te luisteren naar jouw wensen en te inventariseren welk rendement je kunt behalen met het verduurzamen van jouw huis. Wij adviseren de oplossing die hier het beste bij past. Soms zijn dit heel eenvoudige aanpassingen en soms zijn er grotere of ingrijpende maatregelen nodig. Door deze kleine en grote aanpassingen met elkaar te combineren, komen we samen met elkaar tot een passende oplossing. Zonder je portemonnee uit het oog te verliezen!

Het team dat jou verder helpt

Om jou die integrale oplossing te kunnen bieden, is het belangrijk dat wij over de juiste kennis en vaardigheden beschikken. Onze directie en duurzaamheidsadviseurs hebben dan ook allen hun sporen in de bedrijfswereld verdiend en samen beschikken we over ruime ervaring in verschillende branches. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan kennis van de installatietechniek, de makelaardij, de financiële dienstverlening en projectmanagement. Juist die bundeling van krachten maakt ons sterk en zorgt ervoor dat je altijd een passend advies krijgt

Chris Emans

Chris Emans

Partner/Directeur
Rob Jansen

Rob Jansen

Partner/Commercie
Bjorge Janssen

Bjorge Janssen

Partner/Hoofd Duurzaamheid

Wil jij ook werken bij de positiefste club van Nederland?

Heb jij affiniteit met het milieu en wil je graag bijdragen aan een beter klimaat? Maar ben je óók praktisch ingesteld en kun je het overzicht bewaren? Dan is er altijd plek voor jou in ons team!

Positief Wonen groeit!

Wij zijn ambitieus en willen zoveel mogelijk woningeigenaren helpen bij het verduurzamen van hun woning.