Verduurzamen in Breda!

Verduurzamen in Breda!

Woon jij in de wijk Hoge Vucht of Doornbos-Linie in Breda? En was jouw woning in 2020 (WOZ-waarde) maximaal 300.000 euro waard? Dan is de kans erg groot dat jij recht hebt op een flinke subsidie waarmee jij jouw woning kunt verduurzamen. T/m eind 2023 heb jij de mogelijkheid om van deze subsidie gebruik te maken, die 50% van de kosten vergoed (tot een maximum van 19.000 euro).

  • Het energielabel, benodigd voor de subsidieaanvraag
  • Het duurzaamheidsrapport, met offertes op maat voor jouw woning
  • De gehele begeleiding bij alle werkzaamheden
  • Het beantwoorden van al jouw vragen
  • Het gehele subsidietraject
  • De financiering van jouw eigen inbreng (wanneer nodig)

Vul het onderstaande formulier in om te kijken of jij recht hebt om subsidie te krijgen voor jouw duurzaamheidsproject.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacybeleid*

Geen gedoe, maximale duurzaamheid: Kies voor Positief Wonen!

Zonnepanelen, woningisolatie, elektrisch koken, ventilatiesystemen, achterstallig onderhoud van de woning oplossen en warmtepompen, er is ontzettend veel mogelijk. De duurzaamheidsadviseurs van Positief Wonen nemen dit gehele traject graag voor je uit handen, van advies tot uiteindelijke realisatie. Dit zodat jij jouw woning optimaal kunt verduurzamen en enorm kunt besparen. Wij adviseren je graag!

Stap 1 Inventarisatie

Arjen van Drunen, wethouder Bouwen en Wonen in Breda:

“Het is belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om zijn woning energiezuiniger te maken. De huidige energieprijzen zorgen ervoor dat steeds meer mensen dit ook willen. Dat is niet alleen goed voor de portemonnee en het klimaat, maar ook voor de leefomgeving in de wijk. Het is dan ook een belangrijke stap in het programma Verbeter Breda om de kwaliteit van woningen in bepaalde gebieden te verbeteren en daarmee de tweedeling in de stad tegen te gaan.”

Wat zeggen onze klanten?

Goede adviezen gegeven

Goede adviezen gegeven. Waar nodig was werd alle hulp geboden. Heel veel administratieve dingen werden uit handen genomen. We werden steeds goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Alles werd gewoon top geregeld!

Gasloos wonen jaren 70 tussenwoning

Om onze woning gasloos te maken zijn wij in kontakt gekomen met posetief wonen. Ze komen aan huis om alles door te spreken en te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Het voordeel hiervan is dat je een aanspreekpunt hebt. Daarna worden alle offertes aangevraagd om een totaalplaatje te krijgen van alles. Na goedkeuring worden de afspraken ingeplant. Alles keurig op tijd en netjes geïnstalleerd
De begeleiding van positief wonen verdient een dikke 10 alles wordt goed doorgesproken en geregeld wij zijn heel tevreden

Van A tot Z goed geregeld

Van A tot Z goed geregeld! Kundige adviseurs die meedenken in mogelijkheid en reageren erg snel op vragen. Positief wonen zou ik iedereen aanraden!!

Kortom; alles wordt van A tot Z geregeld. Dit is jouw kans om te gaan verduurzamen. Aanvragen van deze subsidie kan tot 31 december 2023, dus pak snel deze kans! Neem contact op met onze duurzaamheidsadviseurs en wij beantwoorden je vragen. Ben jij er klaar voor?