Uitvoering

Begeleiding

Voor jezelf of je klant

  • Een aanspreekpunt voor alle oplossingen
  • Geen gedoe en unieke garanties
  • Top prijs-kwaliteitverhouding
  • Betrouwbare installatiepartners
  • Landelijke dekking
  • Echt onafhankelijk
Gratis

Ons duurzaamheidsadvies voeren wij perfect voor je uit. Gegarandeerd!

Stap 4 Installatie

Stap 1

Begeleiding en installatie

Als je na het bespreken van het duurzaamheidsrapport en alles rondom de financiering ervan duidelijk is, geef je ons opdracht om een en ander in gang te zetten.

Je adviseur vraagt de hypotheekofferte aan en jou dossier word overgedragen naar onze projectbegeleiders. Zij benaderen de installateurs voor detailoffertes en schouwing in te plannen. Pas na je akkoord op deze definitieve offertes geven wij de installateurs namens jou opdracht tot uitvoer over te gaan. Wij blijven hierin je aanspreekpunt en begeleiden het proces waar nodig. Wij ontzorgen je dus volledig. Dus ook de subsidies worden aangevraagd, en de installatiewerkzaamheden worden gecoordineerd.  Pas als je helemaal tevreden bent, zijn wij het ook. Een van onze unieke Positief Wonen Garanties!

De kosten van deze fase zijn meestal onderdeel van het totaaladvies. Maak je geen gebruik van de adviesfase, maar doen we alleen de begeleiding van via ons bestelde oplossingen, rekenen we geen extra kosten en worden we betaald uit marges van de bestelde oplossingen.

Duurzaamheidsadvies van ons ontvangen?

Heb je een duurzaamheidsadvies van ons ontvangen en geef je ons na het bespreken hiervan met de duurzaamheidsadviseur de opdracht om de geadviseerde werkzaamheden ook uit te voeren? Dan gaan we graag voor je aan de slag!

Maar als je geen advies nodig hebt, want je weet al precies hoe of wat je wil verduurzamen (je hebt bijvoorbeeld hetzelfde huis als de buren die al helemaal verduurzaamt hebben en je wil precies hetzelfde laten doen), denken we graag mee. Of je wil een second opinion op reeds aangevraagde offertes bij andere installateurs? doen we graag, gratis welteverstaan!

Wij zijn je centrale aanspraakpunt voor alles!

We brengen de installateurs van de geselecteerde oplossingen op de hoogte van je keuze. Soms komen de installateurs nog even bij je langs (in samenspraak met ons) om de situatie perfect in te kunnen schatten. Maar wij blijven je aanspreekpunt, waar je met al je vragen over de coördinatie van de installatie terecht kunt.
Uiteraard werken we alleen met zorgvuldig geselecteerde, vaak lokale, installateurs. Je hoeft dus niet zelf meer te zoeken en vergelijken. En gaan de installateurs je ook niet meer extra of andere producten proberen aan te bieden. We stemmen ook de werkzaamheden zoveel mogelijk op elkaar af. Dus een boorbedrijf voor muurdoorvoer voor een warmtepomp is al geweest voor de W- installateur die pomp komt plaatsen. Geen gedoe dus.

Subsidies

In de tussentijd beginnen we ook om het inregelen van de subsidies waar je recht op hebt. Mocht je alvast zelf willen kijken op welke subsidies je recht hebt, check dan de rekentool van het RVO.

Nieuw EPA Energielabel nodig?

Als je na de uitvoering van de werkzaamheden een nieuw EPA Energielabel wilt bestellen, omdat je bijvoorbeeld korting op je hypotheekrente wil ontvangen, of je je huis te koop gaat zetten of verhuren, kun je die ook meteen door ons laten regelen. Omdat we door onze unieke adviessoftware de daarvoor in te plannen EPA Adviseur voorzien van veel noodzakelijk informatie over de reeds uitgevoerde werkzaamheden, zijn zij minder tijd kwijt met het opmaken van dat nieuwe label. Hierdoor krijg je een superscherpe prijs van ons voor dat nieuwe label. Meer info? 

Positief Wonen Garanties

Pas als jij helemaal tevreden bent, zijn wij het ook. Je ontvangt aan het einde van het traject het Positief Wonen Garantiecertificaat. Daar staat bijvoorbeeld in dat je bij verhuizen wederom gratis van onze diensten gebruik kunt maken (dus: het duurzaamheidsadvies en de begeleiding!). Naast de product- en installatiegarantie die onze installatiepartners je geven op de door hun geïnstalleerde producten of diensten uiteraard. Meer info? 

Waarom is uitvoering bij ons een gratis dienst?

Wij hebben als doel een zo groot mogelijke bijdrage te leveren aan het verduurzamen van de wereld. Dat vergt financiële offers, daar zijn we ons van bewust.
Je hebt ons al betaald voor het duurzaamheidsadvies, wat je in de praktijk eigenlijk altijd geld oplevert. Dat is een van onze garanties!
De leveranciers leveren hun bijdrage aan onze dienst door ons een lagere prijs voor hun diensten en producten te berekenen dan normaal, omdat we ze veel werkzaamheden uit handen nemen. Ze hoeven zelf geen dure marketing- en verkoopkosten te maken en wij fungeren als centraal aanspreekpunt. Dat bespaart ze geld, waardoor wij de dienst Uitvoering kostenneutraal kunnen aanbieden. En jou, -mede door de grotere volumes die we afspreken natuurlijk- de scherpste prijs kunnen bieden voor de te duurzaamheidsoplossingen.
Zo kunnen we onafhankelijk de best passende oplossing blijven kiezen voor je. Wel zo zuiver vinden wij!

Stap 2

Extra rentekorting met een nieuw energielabel

Als alle werkzaamheden volledig naar je wens zijn uitgevoerd, verzorgen wij ook graag je nieuwe EPA Energielabel. Als deze op B of lager uitkomt kan dat effect hebben op je hypotheekrente en zakken je maandlasten extra.

Maar dat had je duurzaamheidsadviseur je natuurlijk al uitgelegd. Positief Wonen beschikt over een eigen EPA Energielabeldienst en kan je hier ook tegen een uiterst scherp tarief ontzorgen. Als je EPA Label lager uitkomt, stijgt de waarde van je huis en gaat de rente bij sommige banken omlaag. Extra mooi meegenomen toch?

Bestel hier je nieuwe EPA Label of wil je meer weten over EPA labels en de kosten?

De kosten zijn afhankelijk van de soort woning, woonoppervlak en eventuele andere wensen.

Stap 5 Rentekorting
Stap 6 Geniet

Stap 3

Genieten van lagere lasten en meer comfort!

Vanaf nu hoef je alleen nog maar achterover te blijven hangen (want dat deed je al met onze diensten..) en te genieten van je hogere woningwaarde en lagere energie- en hypotheeklasten. En van het verhoogde comfort in je huis natuurlijk, naast het positieve gevoel dat je krijgt van het bijdragen aan een beter milieu en een betere wereld. Positief Wonen noemen we dat!

De voordelen van verduurzamen met Positief Wonen

Onze unieke werkwijze levert altijd betere duurzaamheidsresultaten

Direct lagere maandlasten

Energiebesparende maatregelen, zoals het isoleren van de woning, zorgen ervoor dat je (klant) minder energie verbruikt. Hierdoor wordt de energierekening en dus de maandlasten, een stuk lager

Wooncomfort

Goede isolatie zorgt voor een prettig en comfortabel huis. Je profiteert in de zomer van een koel huis en in de winter juist van de warmte. Een woning met goede vloerisolatie is heel comfortabel tegen koude voeten!

Ontwikkeling woningwaarde

Door je huis te laten isoleren, krijgt je huis een beter energielabel. Uit onderzoek blijkt dat woningen met een energielabel A, B of C voor een hogere prijs worden verkocht dan woningen met een energielabel D.

Courantere woning

Verduurzaming verbetert ook de verkoopbaarheid van de woning. Een goed geïsoleerde woning is sneller en makkelijker te verkopen en dat is een geruststellende gedachte.

Veel subsidies en leningen

€ 9.000 EBB of 106% EBV? Energiebepaarlening of spaargeld inzetten? Wanneer krijg ik welke subsidie? De bij ons aangesloten adviseurs kennen alle mogelijkheden.

Actieve bijdrage aan beter milieu

Bij het gebruik van energie komt er CO2 vrij, wat het broeikaseffect versterkt. Door energiebesparende maatregelen in een woning wordt de CO2-uitstoot verlaagd en verbeter je het klimaat.

Onafhankelijk advies

Jij of je adviseur schakelt ons in om onafhankelijk een duurzaamheidsrapport te maken. We zijn dus geen verkopers van deeloplossingen, maar geven een totaaladvies en zoeken daar de beste installatiepartners tegen de scherpste prijs bij.

Totaal ontzorgd

We nemen naast het advies ook de rompslomp rondom begeleiden, installeren en subsidies voor onze rekening. We blijven je enige aanspreekpunt gedurende het hele proces.

Garanties en zekerheid

Je bespaart minimaal 50 euro per maand op je energielasten, gaat een positieve bijdrage aan het milieu leveren en je woonplezier verhoogt. Zo niet, hoef je ons ook niet te betalen!

Bespaar en draag bij aan een duurzame wereld

Doe nu mee!

Contact met Positief Wonen

Ik ben Ilona. Grote kans dat je mij aan de lijn krijgt…

Volg ons op social media

Of stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Privacybeleid*