Duurzaamheidsadvies

Wil jij je woning verduurzamen, maar weet je niet goed hoe je dit het beste aanpakken?

 • Onafhankelijk en betrouwbaar
 • Opname- en inventarisatiegesprek
 • Uitgebreid duurzaamheidsrapport
 • Inschatting nieuw energielabel
 • Doornemen rapport en offertes
 • Financieel advies
 • No cure no pay
Compleet
€ 399

Neem contact op

Vul hieronder het formulier in en onze adviseurs nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Advies verduurzamen woning

Wil jij je woning verduurzamen, maar weet je niet goed hoe je dit het beste kunt aanpakken? Online vind je bergen met informatie over duurzaamheid. Zo veel, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Als adviseur voor het verduurzamen van woningen helpen we je graag met dit vraagstuk! Van het identificeren van verbeterpunten tot een compleet advies over financiering en subsidies. Bij ons ben je altijd verzekerd van een onafhankelijk advies voor het verduurzamen van je woning.

Neem direct contact met ons op en draag bij aan een duurzame wereld!

Woning verduurzamen: wat zijn de voordelen?

Het verduurzamen van je woning is een goede manier om je wooncomfort te verhogen. Daarnaast draag je bij aan een duurzamere toekomst. Door je woning te verduurzamen, bespaar je direct op je energie. Hierdoor verlaag je je energierekening en het vermindert je CO2-uitstoot. In het kort hebben we alle voordelen voor je op een rij gezet:

 • Verhoging van het wooncomfort
 • Besparing op energie en dus je portemonnee
 • Vermindering van CO2-uitstoot
 • Duurzame investering op lange termijn
 • Waardestijging van je woning
 • Aanvragen van ISDE-subsidies
 • Gebruik van natuurlijke energiebronnen
 • Bijdrage aan een gezonde leefomgeving
Stap 1 Inventarisatie
Stap 5 Rentekorting

Waarom je woning verduurzamen door Positief Wonen

Onafhankelijk advies: bij Positief Wonen ben je altijd verzekerd van een onafhankelijk en betrouwbaar advies voor het verduurzamen van je woning. Geen verkopers, maar totaal adviseurs met het beste duurzaamheidsrapport voor jou.

Volledige ontzorging: wij zijn jouw aanspreekpunt tijdens het hele verduurzamingsproces. Van advies en financiering tot de installatie van diverse oplossingen en het aanvragen van subsidies. Bij Positief Wonen ben je verzekerd van volledige ontzorging.

Kennis over subsidies en leningen: onze duurzaamheid adviseurs hebben ruime kennis van de mogelijkheden rond subsidies en leningen. € 9.000 EBB of 106% EBV? Energiebespaarlening of spaargeld inzetten? Voor alle vragen kan je bij onze adviseurs terecht.

Geen oplossing, geen betaling: wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Verduurzamen moet een positieve bijdrage hebben aan je wooncomfort en daarnaast zorgen voor lagere maandlasten. Is dit niet het geval, dan hoef je ons ook niet te betalen.

De stappen van A tot Zorgeloos verduurzamen van je huis

Elke situatie is anders, daarom zorgen wij altijd voor een op maat gemaakt advies om je huis efficiënt te verduurzamen. In 6 stappen geniet je van lagere lasten en een hoger wooncomfort. Positief Wonen noemen we dat.

Stap 1

Inventarisatiegesprek

Om een duurzaamheidsrapport op te kunnen stelen beginnen we altijd met een inventarisatiegesprek. Hierin bespreken we al je wensen en bekijken we (eventuele) financieringsmogelijkheden. Op deze manier past ons advies perfect bij jouw woning en mogelijkheden.

Stap 1 Inventarisatie
Stap 2 Bezoek

Stap 2

Identificeren van verbeterpunten

Voordat we tot een op maat gemaakt advies komen, plannen we een bezoek in voor een fysieke afspraak op locatie. Tijdens dit bezoek zal onze duurzaamheidsadviseur verschillende verbeterpunten identificeren, zodat hij een beter inzicht heeft van de huidige situatie.

Stap 3

Opstellen van een op maat gemaakt duurzaamheidsrapport

Vervolgens werken we een uitgebreid en op maat gemaakt duurzaamheidsrapport uit. Hiermee weet je precies wat je het beste kunt doen om het hoogste rendement te realiseren. Maar ook wat je terugverdientermijn zal zijn en welke besparing het oplevert.

Stap 3 Bespreking
Stap 4 Installatie

Stap 4

Adviesgesprek

Zodra het duurzaamheidsrapport is uitgewerkt zetten we deze in je Mijn Positief Wonen omgeving. Het rapport nemen we graag met je door in een adviesgesprek. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kunnen we direct het financiële advies bespreken. Zodra alles akkoord is gaan we over tot de uitvoerfase.

Stap 5

Uitvoerfase inclusief begeleiding

In de uitvoerfase beginnen met het uitvoeren van de verbeterpunten en laten we de duurzame oplossingen installeren. Tijdens de uitvoering blijven wij jouw aanspreekpunt en begeleiden wij de installatiewerkzaamheden. Dit is inclusief het aanvragen van de subsidies en terugvragen van de BTW. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Stap 5 Rentekorting
Stap 6 Geniet

Stap 6

Aanvragen van een nieuw EPA Energielabel

Als de uitvoerfase achter de rug is en alle duurzame oplossingen zijn geïnstalleerd verzorgen wij ook een nieuw EPA Energielabel. Lees op onze pagina’s over EPA Labels als wat je moet weten over het belang van je energielabel en de kosten hiervoor.

Start direct met het verduurzamen van je woning

Zet vandaag nog de stap naar een duurzamere woning! Van het identificeren van verbeterpunten tot een compleet advies over financiering en subsidies. We zijn onafhankelijke duurzaamheid adviseurs en ontzorgen je van A tot Z. Bij Positief Wonen geloven wij dat iedereen kan bijdragen aan een duurzamere toekomst. Neem direct contact op en ontdek hoe je je woning kunt verduurzamen.

Stap 2 Bezoek