Het verduurzamen van jouw woning begint hier

Wil je jouw huis verduurzamen, maar weet je niet hoe? Wij kunnen helpen! Positief Wonen geeft onafhankelijk duurzaamheidsadvies over jouw woonsituatie. Samen kijken we hoe we jouw energiekosten kunnen verlagen en het wooncomfort kunnen verhogen.

Wil je de duurzaamheidsmaatregelen op basis van ons advies uit laten voeren? Ook daarbij bieden wij ondersteuning, zodat je tijdens het gehele proces ontzorgd wordt en de juiste keuzes maakt.

De voordelen

  • Geen oplossing, geen betaling
  • Volledige ontzorging
  • Onafhankelijk en betrouwbaar
  • Bespaar op energiekosten
  • Waardestijging van je woning
  • Ondersteuning bij offertes en subsidies

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Onze adviseurs nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met je op om vrijblijvend de mogelijkheden van Positief Wonen te bespreken. We geven advies over de best mogelijke oplossing voor jouw woonsituatie.

"*" geeft vereiste velden aan

De stappen van A tot Zorgeloos verduurzamen van je huis

Elke situatie is anders, daarom zorgen wij altijd voor een op maat gemaakt advies om je huis efficiënt te verduurzamen. Voor slechts €399,- geniet je in 6 stappen van lagere lasten en een hoger wooncomfort. Positief Wonen noemen we dat.

Hiermee bespaar je gemiddeld al snel €2000 per jaar!

Stap 1

Gratis kennismakingsgesprek

Om een duurzaamheidsrapport op te kunnen stellen beginnen we altijd met een inventarisatiegesprek. Hierin bespreken we al je wensen en bekijken we (eventuele) financieringsmogelijkheden. Op deze manier past ons advies perfect bij jouw woning en mogelijkheden.

Stap 1 Inventarisatie
Stap 2 Bezoek

Stap 2

Onze adviseur bezoekt je woning

Mogen wij na het inventarisatiegesprek voor je aan de slag? Dan begint het pas echt! Voor slechts €399,- gaan wij aan de slag met een op maat gemaakt advies. Te beginnen met een afspraak op locatie. Tijdens dit bezoek zal onze duurzaamheidsadviseur verschillende verbeterpunten identificeren, zodat hij een beter inzicht heeft van de huidige situatie.

Stap 3

Bespreken van ons advies en offertes

Vervolgens werken we een uitgebreid en op maat gemaakt duurzaamheidsrapport uit. Hiermee weet je precies wat je het beste kunt doen om het hoogste rendement te realiseren. Maar ook wat je terugverdientermijn zal zijn en welke besparing het oplevert.

Stap 3 Bespreking
Stap 4 Installatie

Stap 4

Installatie en begeleiding

Als het duurzaamheidsrapport en alles rondom de financiering ervan duidelijk is, geef je ons opdracht om een en ander in gang te zetten. We beginnen dan met het uitvoeren van de verbeterpunten en laten de duurzame oplossingen installeren. Tijdens de uitvoering blijven wij jouw aanspreekpunt en begeleiden wij de installatiewerkzaamheden. Dit is inclusief het aanvragen van de subsidies en terugvragen van de BTW. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Stap 5

Extra rentekorting en een nieuw energielabel

Als alle werkzaamheden volledig naar wens zijn uitgevoerd, verzorgen wij ook graag je nieuwe EPA Energielabel. Als deze op B of hoger uitkomt dan kan dat effect hebben op je hypotheekrente en zullen je maandlasten extra afnemen.

Stap 5 Rentekorting
Stap 6 Geniet

Stap 6

Genieten van lagere lasten en meer comfort!

Vanaf nu hoef je alleen nog maar achterover te blijven hangen en te genieten van je hogere woningwaarde, verhoogd wooncomfort en lagere energie- en hypotheeklasten. Vergeet ook niet het positieve gevoel door het bijdragen aan een beter milieu en een betere wereld. Positief Wonen noemen we dat!

Start direct met het verduurzamen van je woning

Zet vandaag nog de stap naar een duurzamere woning! Van het identificeren van verbeterpunten tot een compleet advies over financiering en subsidies. We zijn onafhankelijke duurzaamheid adviseurs en ontzorgen je van A tot Z.

Bij Positief Wonen geloven wij dat iedereen kan bijdragen aan een duurzamere toekomst. Neem direct contact op en ontdek hoe je je woning kunt verduurzamen.

Stap 2 Bezoek